Hei, og velkommen til min nye nettside! Dette er stedet der jeg får utløp for min trang til å dele mine meninger med andre. Jeg elsker å skrive og har mye på hjertet.

De temaene som opptar meg mest er lån og sparing. Jeg har selv sett hvordan de riktige valgene har gitt positive utslag i mitt eget liv. Dessverre er det altfor mange som klarer å rote til sin egen økonomi. Dette er noe vi bør snakke mer om i samfunnet. Slike spørsmål burde helt klart omfattes av pensum i grunnskolen.

Det er likevel ikke bare lån og sparing som opptar meg. Jeg har også sterke meninger om politiske spørsmål. Disse to interessene er på mange måter knyttet til hverandre. Derfor skriver jeg mye om hva politikerne kan gjøre for å styrke kunnskapen om økonomiske spørsmål. Dette er blitt en kjepphest som jeg skriver mye om. Det vil du nok merke om du fortsetter å lese mine innlegg på denne nettsiden.